Herfsttrends 2019

Ben jij klaar voor “Fall season”?

Hiiiii there!

September is voorbij dus dan is het eindelijk weer tijd voor onze fall looks. Zomerse jurken worden geruild voor warm knitwear en de felle zomer kleuren maken plaats voor aardetinten. Het 'openhaardgevoel' wordt hierbij versterkt door het gebruik van zachte materialen, waaronder luxueus fluweel.

Opvallend zijn ook juist de contrasten dit najaar. Zo kom je veel aardetinten tegen, al worden deze veelal gecombineerd met een donkere kleur. Benieuwd wat deze herfst je gaat brengen? Ontdek hier dé Livily's 3 beste najaarstrends!

 

1. Beige is de herfsttrend

Een kleur die dit najaar de boventoon voert, is het warme beige. Hoewel het al jaren geliefd is, weet deze kleur zichzelf nog meer op de voorgrond te plaatsen. Ook in de zomer was beige weer hype. Het is een kleur die veel gecombineerd kan worden dus deze kleur mag zeker niet gemist worden in jou garderobe!

Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke en biologische materialen. Weet je niet of beige bij jou past? Geen zorgen: deze kleur komt namelijk in veel combinaties en varianten voor. Zie onze foto hierboven! 

Beige is dus een echte herfsttrend musthave!

 

2. Herfsttinten als herfsttrends

Natuurlijk zijn de typische herfsttinten vanzelfsprekend tot de herfsttrends van 2019. In dit geval zijn dat voornamelijk warme en aardse kleuren. Je kunt hierbij denken aan bruine tinten, gember, khaki, legergroen, roestrood en aubergine.

Daarnaast kunnen deze tinten je snel een verfijnde uitstraling geven. Deze kleuren zijn trouwens ook perfect te combineren met elkaar! 

3. Zachte texturen

Houd je graag van zachte texturen? Mooi, dan kun jij deze herfst je geluk niet op! Veel items, bijvoorbeeld jassen, bezitten dit najaar een comfortabele, zachte look. Net als vorig jaar is ook fluweel nog altijd een grote favoriet onder de stoffen.

Maar, ook de bontachtige uitstraling is geliefd. Dit kan gaan om jassen in faux fur, maar ook weer de populaire teddy stof.

Sooo... Now it's time for some shopping

Livily Fashion's fall musthaves staan nu online girls! 

Xoxo