Lente trends 2022

Ben jij klaar voor “Spring season”?

Hiiiii there!

2021 is eindelijk voorbij dus dan is het eindelijk weer tijd voor onze spring looks. Binnen de kortste keren kan die winterjas weer diep onze garderobe in en maken we weer plaats voor de allernieuwste musthaves.

Het voorjaar, de Lente staat weer in teken van mooie pasteltinten. Wij zijn er helemaal dol op, jullie ook? 

Opvallend zijn ook juist de contrasten dit voorjaar. Zo kom je veel pasteltinten tegen, al worden deze veelal gecombineerd met een fellere kleur. Benieuwd wat deze Lente je gaat brengen? Kijk dan snel mee! 

 

1. Zacht groen wordt HYPE

Een kleur die dit voorjaar de boventoon voert, is het zacht groen. Deze zachtgroene tint schommelt tussen kaki en mintgroen. Hoewel het al jaren geliefd is, weet deze kleur zichzelf nog meer op de voorgrond te plaatsen. Het is een kleur die veel gecombineerd kan worden dus deze kleur mag zeker niet gemist worden in jou garderobe! Het is een kleur die je trouwens eenvoudig kan mixen met gekke prints om je outfit net dat speelser te maken. 

Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke en biologische materialen. Weet je niet of zacht groen bij jou past? Geen zorgen: deze kleur komt namelijk in veel combinaties en varianten voor. Je kan je outfit een kleine touch up geven met deze kleur waardoor je een frisse uitstraling krijgt!

Zacht groen is dus een echte Lente musthave!

 

 

2. Andere Lente kleurtjes 

Natuurlijk zijn de typische lentetinten vanzelfsprekend in 2020. In dit geval zijn dat voornamelijk alle zachte pasteltinten en aardse kleuren. Je kunt hierbij denken aan baby roze, baby blauw, lila paars, ...

Daarnaast kunnen deze tinten je snel een verfijnde uitstraling geven. Deze kleuren zijn trouwens ook perfect te combineren met elkaar! 

Sooo... Now it's time for some shopping

Livily Fashion's spring musthaves staan nu online girls! 

Xoxo