Verzenden & Retour

Retouradres: 

Livily Fashion 
Septakkers 1
3920 Lommel
België

 

Livily Fashion doet haar uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Als je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, versturen we het dezelfde dag nog! Met een beetje geluk heb je het dan de volgende dag al in huis! In het weekend (en als je buiten België woont) moet je extra geduld hebben.  

VERZENDKOSTEN 

De standaard verzendkosten zijn € 4,99 voor België en € 6,95 voor Nederland. Bestel je voor een bedrag groter dan € 75? Dan sturen wij het pakketje gratis (binnen België en Nederland) naar je op!

VERZENDBEVESTIGING 

Zodra Livily Fashion jouw pakketje heeft verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging toegestuurd. Even geduld, je bestelling is onderweg! 

Ben je niet tevreden over de aankoop die je hebt ontvangen, of wil je graag iets ruilen omdat het niet past? Dat kan natuurlijk altijd! Bij Livily Fashion heb je altijd 14 dagen de tijd om een artikel te ruilen of te retourneren.


Retourvoorwaarden

Het passen van kleding is natuurlijk geen probleem maar het artikel moet ongebruikt en compleet zijn met de originele verpakking en tags.

  • Sale items mogen niet geretourneerd of geruild worden
  • De producten zijn in oorspronkelijke staat (niet gewassen, gedragen en onbeschadigd)
  • Retourzendingen zijn op eigen kosten 
  • Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost of post NL, zodat je een bewijs van verzending hebt!          

 
Ruilen
Wil je graag jouw item ruilen voor een andere maat? Zolang we jouw maat op voorraad hebben is dit geen probleem! Download hier je retourformulier. Vervolgens kan je de retour (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres.